2021-01-09 12:29:45• hírek • Közlemény

Közvéleménykutatást szervez a polgármesteri hivatal. Értékelje ön is a 2020-as esztendőt!

A polgárok javaslatait figyelembe véve készíti el a 2021-es év prioritási listáját a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, ezért arra kéri a szatmáriakat, hogy az alábbi linken megtalálható kérdőív kitöltésével értékeljék a 2020-as évet, és tegyék meg javaslataikat az idei esztendőre.

Az eredmények fel lesznek használva ahhoz az európai uniós projekthez és annak online platformjához is, amelynek célja a polgárok bevonása a költségvetés elkészítésébe.

Ezért az önkormányzat arra kéri a szatmáriakat, a lehető legtöbben töltsék ki a kérdőívet (bit.ly/sondaj2021), hiszen minél többen teszik azt meg, annál hitelesebben lehet megállapítani a polgárok elvárásait.

„A tavaly szeptember óta dolgozunk annak a platformnak az elkészítésén, amelynek használatával a szatmáriak javaslatokat tehetnek majd a költségvetéstervezet összeállítására. Fontos számunkra a lakosok és a civil szervezetek véleménye, hiszen együtt, közösen szeretnénk Szatmárnémetit egy modern, XXI. századi várossá alakítani, ugyanakkor ezúton arról is információkat szerzünk, hogy melyek azok a területek, ahol fejlődnünk kell.” – nyilatkozta az akcióról Kereskényi Gábor polgármester.

A kérdésekre válaszolók személyazonossága nem nyilvános, a polgármesteri hivatal pedig garantálja az információk bizalmas és törvényes kezelését.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: